Ivan Hucko pont a padon Spartak Trnava

Bratislava. Edző Ivan Hucko szerdán lett az új kormányos labdarúgó Spartak Trnava.

Amint arról a hivatalos honlapon FC Spartak Huck még nem egyeztetett a klub végéig őszi része Fortuna League 2015/16 opcióval egy további időszakra.

A poszt váltja Juraja Jarábka, amely végül a fő kormányos pénteken 28Augusztusban, amikor lemondott posztjáról.

Szerdán reggel az új edző funkcionáriusok hivatalosan be szerencsejáték fülkében, majd vezette a reggeli edzés MODRANKA.

A kompozíció a többi végrehajtó csapat változatlan marad, Hučková asszisztensek ezért továbbra is Branislav Mráz, Milan Ivanka és unibet fogadások az interneten kapusedző marad Roland pRAJ.

„Remélem, hogy tudjuk bírni pozitív légkört, hogy az egész együttműködés folytatta, unibet internetes sportfogadás ahogy kellene.Fiú vagyok a kocsiban azt mondta, alig várja, hogy együtt dolgoznak, és hogy csak a képzési jó munkát tudunk érvényesíteni, „mondta hivatalba lépése után Hucko vezette.

Az elmúlt bajnoki mérkőzés Zilina, ahol” Angel „a verseny nyitányt, hogy az új stadion Antona Malatinského legyőzte 2: 0, vezette Jarabko plusz az aktuális asszisztens Branislav Mráz.

Bár kapcsán Jarábková utódja felnevelése a neve a cseh edző Jakub Dovalila végül kell vezetnie Spartak volt védő szláv, Trnava, Dukla Prága és Nyitra.

ötven éve született Bratislava Hucko vezette hat év képzett Kuvait majd Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein és Katar.

Spartak asztala a hatodik helyen nyolc pont a mérleg 2 győzelem, 2 döntetlen és 3 elveszik pontszám 08:10.

megnyitása előtt egy új SAM játszott „menedékkérő” Zlaté Moravce.

tól is játszott hat mérkőzések UEFA Európa Liga 2015/16, ami jött a harmadikselejtező, amelyben megszűnt PAOK Szaloniki.

Trnava az első előzetes kerek átengedjük Bosnyák Olimpic Sarajevo (1: 1-re, 0: 0 otthon), a második keresztül Észak-Írország Linfield (2: 1 d, 3: 1), és PAOK harmadik elvesztette Trnava az első harc Görögország 0: 1 és a megtorlások Zlaté Moravce felhívta 1: 1.

Ezek a napok is tárgyalják lehetséges változások funkcionárskom csapat. A kompozíció a vezetőség érdemes reprezentációs alátétsávos szünetekben.

unibet fogadási bónuszt